Post by rgadterrienocon on Feb 23, 2022 9:36:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vdor v številne vire ▞▞▞
▞▞▞ Star Warfare2:Payback 2022 version ▞▞▞
Ta igra je dobra igra, vendar nepošteno. Nekoga sem ustrelil v vrat in obraz in ni umrl
Prosim, popravite zamik..in dal bom 5 zvezdic..
plačal sem za 50k exp in piše, da nakup ni uspel, vendar je denar odštel z moje kartice Google Play. drugače pa dobra igra
Vau, ta igra je popolna, saj ima način brez povezave, vendar prosim, dodajte več ravni in grafike in zakaj hodim, kot da tečem, vendar je ta igra dobra, namestite jo
Popravite občutljivost nadzora.
o moj bog, pozabil sem na to igro in je nisem igral že takoooooo dolgo, tako dobro se mi je, da sem se vrnil!
Igra mi bo veliko bolj všeč, če bi lahko igrali enojni način s pravimi prijatelji na spletu (potem računalniki z opremo naših prijateljev) in se borili proti šefom, da bi se skupaj ali samo igrali skupaj poleg načina množenja.
Huda igra
Halo navdihnjen, a tudi ta doom izkušnja za enega igralca brez povezave in načini zabave za več igralcev na spletu. Noe, je plačano za zmago, vendar če meljete, ste zlahka enaki in še boljši plači za zmago ljudi, zdaj bom rekel, da se trudijo obdržati stvari se ne ponavljajo, vendar gre za enega igralca, toda igra za več igralcev ima zabavne načine in je prijetna le nekaj hroščev občasno, razen tega, da uživam v igri, opozorilo, da se igra lahko zruši in zamrzne skupaj z izgubo napredka.
Igral sem igro, a ko sem poskušal opremiti orožje, ni šlo
ta igra je takooooooooo zabavna, mislim kot ja, popravki hrošč wow! To je najbolj kul igra, ki jo je moj otrok sploh oboževal.
Star Warfare2:Payback ஆர்கேட் iggg
Ta igra je najboljša in želim si, da bi jo ustvarjalci znova začeli posodabljati. Čez nekaj časa postane dolgočasno, če nimaš kaj početi
M8 to je neumno težko preveč sovražnikov
Dobil sem dober oklep in puške, a ko stopim v več igralcev, dobiš prvi oklep in puške, kot je res, to je tisto, zaradi česar je prvi boljši in je imel slabe krvne učinke, manj grafičnega učinka in zemljevidov lekcij. Kot res bi morali enkrat igrati svojo igro in videti, kako slabo odločitev ste naredili, zaradi česar so ljudje jezni
Na splošno najboljša strelska streljačina iz tretje osebe, kar sem jih kdaj igral, samo želim si, da bi naredili tretji del.
Zanič. Nenehno zaostaja, ne morem zapustiti menijev in me po misijah vrže iz igre.
Mislim, da smrdi, ker me kar naprej blokira in govori, da se je vojna zvezd ustavila, nato pa poskusim vse, kar lahko, pa me še vedno ne spusti noter, zato naredim eno stvar, ki jo moškim kar naprej govori, naj naredijo, vendar ne enako ocenjujem aplikacijo ZERO STARS IN ZERO EVERTHING!
Največja težava, ki jo imam pri igri, je ta, da nima MAČA! !!! Star Warfare 1 je bil veliko boljši zaradi orožja
Težava te igre je, da je izjemno težko napredovati, Facebook pa je odrezan od mene, brez teh posebnih ponudb 1/2 stvari, ki sem jih dobil, ne bi bilo tukaj.
Fantje, ne morem dobiti mithrilov v boju s šefom v igri za več igralcev, končal sem že 37, vendar še vedno ne morem dobiti mithrils, prosim, popravite in želim svoje mithrils plz.
To je dobra igra, vendar postane modra, ko se premikam in raziskujem zemljevid, prosim, popravite. Ty
Zdravo. Ta igra je kul, vendar želim imeti možnost, da spremenim svojega void spremljevalca brez wi-fija. To je neumno. Želim samo opremiti še eno praznino in ne morem, ker potrebujem povezavo z internetom. Prav tako me zanimajo zemeljske kupole in leteče vozilo: katero vozilo in kupolo je mogoče najti na katerih nivojih?
Zanič je. Brez igralcev.
Prosim, prosim, naredite novo vojsko zvezd ali dodajte temu, prva je neverjetna zaradi koncepta streliva in to bi bilo veliko bolje, če bi imeli strelivo, potem pa bi lahko imeli tudi razlog, da dodate v poceni meleju tudi orožje! Pls
World of Tanks Blitz Стратегије utlp
Gamescom
Vsakič, ko ga igram, se sam izstopi
Prevaral je moj mithril. Kupil sem mithril 5,99 in 1,99, vendar nisem prejel ničesar. Dobil sem tudi odklepanje vseh nivojev in deluje, kaj pa moj mitril? OK, nikoli ne daje mitrila
Dobro, vendar potrebujete več ravni in likov tudi orožja
traja predolgo, da bi karkoli dobil
Ampak zamik ni pod nadzorom, zaostaja, da veliko izgubi povezavo in imam 4 črtice, popravi, da lahko ocenim 5 zvezdic
Morda boste želeli popraviti ciljanje, ker se zaplete/zamrzne, ko se malo premaknete
to je odlična igra, vendar če poznate goljufije, vas ne bi upleli
ta igra je v redu, vendar je škoda za p2w 💵👈 se nikoli ne bo zgodilo 👍👌 samo iščem izročke 🖕u
ta igra je tako kul! Všeč mi je grafika! odlično opravljeno! a lahko daš posodobitev, ki jo lahko preskočiš prosim?
Nenehno me prekinja povezavo.............in moram skrajšati čas nalaganja.....če popraviš, bo 5 zvezdic
Lepa grafika👍 ampak igra ni zame
Resnično ne bi smel reči o tej igri ... oh počakajte, imam eno ... njen smeti ... kontrole so smeti ... cilj je smeti
ja, všeč mi je, dokler me ni tretji šef jezil kot hudič, a vseeno uživam tudi, ali lahko malo olajšaš zadevo adijo thx! :-)
Tomb of the Mask 1.9.0 APK App com.playgendary.tom.apk - Prenos ...
Dobro je in lahko celo igrate Co-Op! Ker pa se osredotočam samo na več igralcev, je to zelo povprečno. ZELO P2W* in tudi če so vsi enaki, obstajajo boljši in zabavni PvP strelci za več igralcev od tega.
Resnično sem želel igrati na računu, ki sem ga imel, vendar ga ni mogoče obnoviti, to popravite in dobil bo oceno 5 zvezdic... Resnično želim svoj račun nazaj
Igra bi samo zmrznila. Ne morem se vrniti ali zapreti, igra mi je skoraj pokvarila tablico! Prosim, popravite jo zelo zaostajajoče! 5 zvezdic, ko je popravljeno
Ima hekerje
Star Warfare2:Payback ארקייד zuz
Star Warfare2:Payback Arkade cmj
Kadarkoli želim narediti nekaj pvp-ja v brezplačnem za vse ali ekipnem deathmatchu, me pomerijo z nasprotniki višje ravni in to je res nepošteno, ker jih niti ne morem ubiti, oni pa me ubijejo z enim udarcem z ostrostrelsko puško. Prav tako bi bilo lepo, če bi obstajal drug način pridobivanja zlata, ker brušenje v neskončnih zemljevidih po mojem mnenju traja dolgo.
To je zelo dobra igra, vendar jo poskusite narediti bolj združljivo z drugimi vrstami tehnologij, ki temeljijo na zaslonih na dotik, kot so tablični računalniki, ker moja igra kar naprej utripa in izstopa, ko sem enkrat prinesel orožje, se je igra zalomila in ko sem vrnil denar ni bilo več, vendar nisem imel kupljenega orožja, zato prosim, popravite to
Za številne nesreče
Ne vem, kako ga spremeniti in res potrebujem pomoč, ker sem ga pozabil in vem, da se ne morem prijaviti v njihove telefone
Imel sem prvih 10 nabojev. Ustrelil sem jih vsaj 50. On/ona sta ustrelila mene. Enako se je zgodilo nekajkrat in prva je ista.