Post by rgadterrienocon on Feb 23, 2022 9:42:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code napaka vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Ok, videti je kot zabavna igra in gledam veliko videoposnetkov na YouTubu o tem in izgleda zabavno in želel sem jo preizkusiti in pisalo je, da poznam prostor za shranjevanje ali sobo, zato sem izbrisal tiktok in snapchat in prenos je končan, piše, da ne moremo prenesti to igro. Kot brat, sem ga res želel igrati.Priporočil bi 5 zvezdic, vendar sistem za gorivo ni zelo koristen, zato bi ga bilo treba odstraniti, ne moremo uživati v igri zaradi nakupa goriva vsakih 30 minut, da je tako razočaranje, da je ta igra končno dobila na spletu, ki so jo vsi želeli, razen sistema za gorivo je velika pomanjkljivost pri tej igri
Mislim, da je težava pri posodobitvi...Svojo igro sem že posodobil in po nekaj dneh sem obtičal na zaslonu za nalaganje, zdaj pa še vedno čaka na novo posodobitev, ne vem, ali sem edini, ki trpi zaradi tega
Neverjetna igra! Zelo zabavno igrati, telefon je težko odložiti
Resnično obožujem to igro, vendar prosim, olajšajte zaslužek denarja in ko poskušam opraviti naloge, ne štejejo, da to počnem, kot mi rečejo
To so najbolj zabavne igre, ki so mi jih zelo všeč, toda ali vam lahko uspe, da bomo kupili avtomobile s cr in ne s pravim denarjem, hvala
Lebdenje je tako slabo, da ga niti ne morete dobro nadzorovati, saj je tako trdo in ne zelo gladko. Temu niti ne bi rekel drifting igra. Iskreno, gta sa drifting Mechanic's je boljši od tega
Igranje je videti super. Še vedno imate težave z izgubljenimi nakupi po zaprtju igre. Prosim popravite. Ali ima še kdo to težavo. Cenim, da je igra zelo nova z majhnimi težavami. Hvala lepa za vse tvoje delo. Carx drift 1 je še vedno moj najljubši. Želim si, da bi mu pravkar dodali komplete za telo.
Odlična igra, kontrole bi lahko bile zagotovo boljše ... po prenosu igre ne morem odpreti trgovine, ki je po mojem mnenju razbijanje igre ... nisem prepričan, ali bom še naprej uporabljal aplikacijo
Iskreno zgleda neverjetno, videl sem napovednik in me je navdušil, da sem igral to igro, ampak na androidu sploh ne deluje dobro. Želim izkusiti to grafiko, a vse kar dobim je igra, ki izgleda slabše od prve CarX Drift Racing, popravite to. Morda zato, ker imam J3 Prime, vendar bi morala igra na Android play store dobro delovati na androidu. Ali imam prav ali se motim?
CarX Drift Racing 2 ریسنگ fdwp
Zelo slaba igra brez grafike 😕
Plačajte 2 zmagi. Več avtomobilov za nakup z zlatom in pravo valuto kot z dejansko valuto v igri. Potrebuje VEČ avtomobilov. Upravljanje je odlično, a tudi slabo. Težko je razložiti. Pedala ne bi smela biti takšna. Pojdi ali zaviraj. Ne morete se premakniti navzgor ali navzdol, da izberete hitrost ali občutljivost zavore. Včasih mi je bilo všeč, zdaj pa ne. Odstranjeno.
Ne razumite me narobe, to je izredno odlična igra in želim si, da bi lahko nadaljeval z igranjem, vendar je težava zahteva za shranjevanje. Pravkar sem posodobil pred 4 dnevi, zaradi česar sem dosegel neverjetnih 5 GB, uporabljenih samo za to igro. Predstavljajte si občutek izgube in zapravljenega truda, ko sem šel igrati in nisem mogel, da, še ena posodobitev. Dovolj slabo, da ga ni mogoče predvajati, dokler se ne posodobi, vendar je potreben prostor za shranjevanje 1,7 GB. To skupaj znese skoraj 7 GB in preprosto ne morem posvetiti toliko. Odstranjevanje zdaj.
Ta igra bi lahko bila zabavna, vendar obstaja ena težava, prenesel sem jo na čisto nov tablični računalnik z novo pomnilniško kartico in to ni zabavna igra, ker imate preveč odločitev in se upočasni vsakič, ko izberete, kar želite, tudi vdiranje s kreditno kartico, še preden začnete in grafika je morda v redu, glasba je v redu, toda vaša pokrajina se ujame in izgine, ni dobro, da vam rečem, da je ne bom nikoli več predvajal. Torej dobiš samo eno zvezdico zame in en palec dol zate.👎
CarX Drift Racing 2 Motorsport tsn
Ta igra potrdi vsa polja in ima več igralcev.
Če želite v igri dodati več krmilnih elementov, poskrbite, da boste lahko vozili odlično z uporabo vseh možnosti, ki so na voljo. Vaše kontrole nagiba so res nemogoče igrati. Driftanje s tem je že težko in skladbe, ki jih imate, so smešne. Ne obstaja taka stvar, kot je lebdeča črta, to je grozna ideja. Tudi ta vadnica je le izrezane scene, ki se igrajo skupaj. Preprosto porabite nekaj časa za izboljšanje svoje igre, menim, da je dobra igra pod grozljivimi koti kamere in prisilnim zanašanjem.
2gb zamika
Super
Odlična igra, brez težav, teče gladko, priporočam vsem, ki imajo čas za ubijanje ali se zanimajo za avtomobile
CarX Drift Racing 2 מירוצים bvjf
Najboljše stvari sta samo 2; Prilagoditev avtomobila in kul zemljevidi; vendar nekako CarX 2 še vedno izgubi s prvo generacijo CarX .. Prva generacija je imela najboljšo grafiko doslej v mobilnih napravah, vendar CarX 2 ni zato, ker je tako zatemnjen in več .. Prva generacija CarX je imela najbolj gladko igranje doslej z najvišjo grafika .. UPAM, DA BO CARX 2 BOLJŠI IN IMA VEČ IGRALCEV V REALNEM ČASU, KAKO JE FORZA IN CARX STEAM, ker sem že dvakrat kupil v CarX 2, saj sem slišal, da SLAPTRAIN pravi, da bi lahko podpiral CX.
pog
Odlična grafika Kupil sem 49 peso 20k srebra, vendar sem rekel, da ga že imam
Ta igra je dobra, vendar ne morem igrati s svojim krmilnikom ps4, se poveže, vendar krmilnik ne deluje ZAKAJ!!!!!!!!!😫😭
napaka, kjer se zruši na nalagalnem zaslonu, se je še vedno zgodila po posodobitvi.Najprej sem mislil, da je to samo moj telefon, potem pa sem prebral ocene in ljudje so imeli enak problem. Poskusil sem vse in se še vedno zruši... PROSIM POPRAVI
Odlična igra, a zakaj potrebujemo povezavo za igranje? Veliko potujem in včasih sem to lahko igral na letalu, žal tega ne morem več. Tudi zelo omejeno gorivo, v aplikacijah nakupi uhajajo izpod nadzora. Razen tega je odlična igra z dobro grafiko in možnostmi nadzora.
Živjo, zelo sem se zabaval s prvo igro. Igra ima nekaj izboljšav, kot so prilagajanje in nekaj grafike, vendar je izgubila veliko tistega, kar mi je bilo všeč pri prvi igri. V prvi igri se mi je zdelo, da lahko dejansko zaslužim svoje avtomobile s spodobno količino časa (čeprav je bila polovica avtomobilov zlatih), vendar traja predolgo, da karkoli dobim. Največja stvar, ki jo pogrešam, so preizkušnje na čas. Čeprav je bila po srcu drift igra, je imela najboljši oprijem na mobilnih napravah in bil sem navdušen, ko sem jo videl .
Res je zabavno, vendar je potrebno nekaj časa, da se tega naučite
Grafika je milo rečeno povprečna, kljub temu, da igra teče na grafičnem procesorju Adreno 640 Snapdragona 855. Kontrole so preprosto smešne in splošno igranje je povprečno. Tu si prav nič ne zasluži pohvale, saj igra ni nič drugega kot močno znižana različica serije Real Racing EA z pokvarjeno mehaniko drifta. Igra ni grozna, preprosto mi ni bila všeč, ampak vam bo morda všeč, zato ne bom šel tako daleč, da je ne bom priporočil in jo ocenil z 1 zvezdico od petih.
Kul igra z dobro grafiko
Ta igra je zelo slaba, v resnici je grafika neverjetna, saj je modifikacija avtomobila zelo resnična in avto ima dobro karoserijo, vendar je težava v tem, da je težko zbrati denar in zelo težko ga je nadoknaditi, oboževalci, to sem igral od preteklih mesecev, vendar še vedno uporabljam car Tier 5, prosim, izboljšajte to težavo, naj bo zelo enostavno, kot tudi driftmax pro, priporočam, da te igre ne prenašate, dokler razvoj ne posodobi nove različice, samo prenesite drift max pro
👌
Potem ko sem vklopil in izklopil prvi Carx in zdaj igram 2, se mi zdi nekaj stvari težavnih. Eden od njih so zlati kovanci, potrebujete jih za uglaševanje in prilagajanje, vendar je res težko zmagati čez nekaj časa, preveč zmleto, kot bi moralo biti. Drugič, treba je revidirati sistem kazni za več igralcev. Če skozi progo prenašam večjo hitrost kot nasprotnik, ne bom upočasnil ali skrajšal svojih zanosov, ker so počasnejši, saj je to le duh njihovega najboljšega teka. PLS popravi!
Všeč mi je igra, malo je stvari, ki me spravljajo ob živce, na primer posebne drift avtomobile je mogoče kupiti samo za prave £, ko bi jih lahko osvojil tako, da preživiš veliko časa v igri, čas posebnih dogodkov pa je padel na 2 -3 dni, to je zelo moteče... in posebna vozovnica za dogodke stane £/$ 3, moraš jo lahko osvojiti tako, da dirkaš in si vsak dan v igri, in kaj s tem dogodkom neumno misliš, ko poskusiš vstopiti piše, da trenutno ni sob?kdor je prišel do te neumne ideje, uniči igro, jo popravi
Ni mi všeč dejstvo, da so njihovi oglasi po tem, koliko denarja sem porabil za to igro. Avtomobili so precej precenjeni. Domet goriva je hec, saj sem plačal za odklepanje vseh rezervoarjev za plin in sem še vedno omejen. Odstranite rezervoarje za plin kot konzolno različico!!! Potrebujemo trgovino za prodajo naših avtomobilov, ki jih ne želimo, in tudi boljšo igro za več igralcev, kot sta preddverje in glasovni klepet, da lahko skupaj križarite in driftate. Boljša prilagoditev bi bila dobra in bi olajšala zmago brez plačila za boljše avtomobile in melodije itd.
To je najboljša drift igra, ki je nikoli nisem igral, vendar je prišlo do napake, če driftaš in udariš v drog, bo včasih drog šel skozi tvoj avto
Sama igra je res prijetna. Toda ko igram igro in se odločim, da se vrnem v glavni meni/predverje. Moj telefon postane zelo počasen in se znova zažene. Ne morete igrati igre, ne da bi zapustili in znova zagnali igro - res slaba izkušnja. Poskušal sem poslati e-pošto skupini za podporo o svojih težavah, vendar ni odgovora. Naj dodam, da je moj telefon Samsung S10 z najnovejšo različico Androida. Združljivost telefona torej ni problem. Mogoče optimizacija :/
Igra se tako slabo sliši vsakič, ko uporabljam slušalke. S slušalkami poskušam uživati v zvoku avtomobilskega motorja, vendar zveni slabo. Če veste, kaj bi lahko povzročilo, me čimprej kontaktirajte.
to je res zabavna drift igra. Uporabil sem funkcijo privezovanja krmilnika bluetooth za uporabo svojega krmilnika ps4 in dodaja nov občutek in izkušnjo igri.Zelo priporočam, da ga preizkusite, če imate radi igre drift/dirkanja
Pravkar sem dobil igro, da vidim kako je.....ok. torej. Mislim, da je igra ogenj. Dope celo. Vendar je brez povezave, kar pomeni, da obstaja kampanja. Če to rečemo, pomeni, da se bo sčasoma končalo. In če ne morete znova zagnati, da bi lahko poskusili izboljšati ali preprosto znova igrali igro, je zelo verjetno, da jo bodo ljudje izbrisali. Slaba marketinška strategija, vendar je igra še vedno všeč
Carx cames mi je bil zelo všeč, včasih sem igral carx dirke po avtocesti, dokler ni prišlo drift dirke. Slava ima lepo driftajočo fiziko, toda ena stvar, ki mi pri novi posodobitvi ni všeč, je ta, da je tehnologija carx omogočila, da je igra popolnoma spletna, zato ne morete več igrati solo, zato vam priporočam, da te igre ne prenesete
Igra je dobra, avtomobili nadzorujejo proge, vendar je glavna težava gorivo, ki uniči izkušnjo, saj ga zlahka zmanjka
Všeč so mi igre, samo vi, fantje, morate tukaj postaviti freeride, kjer vozimo dirke z avtomobili in gremo kamor koli, kaj bi, zato samo postavite velik zemljevid brezplačne vožnje
Igra mi ne dovoli igrati, piše, da je imela posodobitev. Grem v trgovino za predvajanje in grem posodobiti igro in kaže, da posodobitev ni potrebna, ker mi je bila igra res všeč in bi rad igral upam, da je to mogoče popravljeno čimprej..
Res mi je všeč igra, avtomobili, prilagoditve, fizika, dobesedno vse. Težave so le rezervoarji za plin, vem, da si moramo po dolgih urah igranja vzeti odmor. Toda samo 5 pipov ni dovolj. Predlagam, da postavite približno 10 ali 15 plinskih pipov. In zadnja stvar, ki sem jo želel izpostaviti, je nakup avtomobila. Sovražil sem, ko so nekateri moji najljubši avtomobili zahtevali zlato za nakup. Hvala, ker ste me poslušali. Upam, da boste lahko naredili to igro najboljšo za vse!
V novi posodobitvi igra postane igra, ki se plača za igranje, ne igra za zmago😢😠😡 in ne morete več igrati brez povezave
naj naj igra
Bolana💪
resno? Kaj za vraga se dogaja? Zakaj ne moremo igrati na spletu, kolikor želimo! Resno se zabavajte na spletu le 25 minut. .. fantje ste naredili nekaj dobrega, a nekaj slabega... 😩💔
Pet Run - Puppy Dog Game Darbības spēles bmj
V idejnem smislu je odlična igra, vendar je ni mogoče igrati. Ko uporabljam volan, če kdaj pospešujem in lomim volan hkrati, se volan ponastavi in avto gre naravnost, je to tako preprosta in pogosta napaka pri vseh dirkalnih igrah, zakaj je v igri. Trenutne razvijalce je treba jasno odpustiti do lenih in to bi lahko bila odlična igra. Izbrisal sem in ne bom ponovno obiskal. Oddano 22/8/21
igra za več igralcev je nepoštena v smislu, da prva oseba, ki prečka mejo, ni zmagovalec, temveč oseba, ki največ drifta. Nekateri ljudje niti ne driftajo ali ne vozijo pravilno in so plačani le za zmago. Mislim, da to ni pošteno.