Post by rgadterrienocon on Feb 23, 2022 10:01:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanki Online - PvP tank shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanki Online - PvP tank shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pontot csal ▞▞▞
▞▞▞ Tanki Online - PvP tank shooter 2022 version ▞▞▞
Szia tanki csapat! A frissítés nem érhető el a Google Play áruházban. Kérlek javítsd ki.
Tanki Online - PvP tank shooter Arcade bsvx
Nincsenek uj lanctalpak es uj fegyverek, vagy uj palyak. FOS
jó mert a játék szuper volt
mi ez? Anni hacker van benne. Vagy veszek egy csomót elemet a drónomnak és a csata után el!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 ez egy💩💩💩💩💩💩
Tanki online Lenne egy javaslatom, frissítenéd, ha jobbra-balra akarjuk fordítani a toronyfejet, akkor a telefon megdöntésével sokkal könnyebb lesz, kérlek frissítsd, jobb lesz irányítani a tankot célzás közben.
Ez egy nagyon jó játék, de kérjük, tegyen új tankokat és tornyokat a játékba!
Jó játék jo jatèk
Почему я не могу контролировать с помощью геймпада ? вы же адекватная студия !!! добавьте ...СРОЧНО .Miért nem tudok játszani a gamepadommal? A játékod nem támogatja. Kérlek javítsd ki .
Gecifull
Nem tudom frissíteni ez volt a bajom a world of tanks al is ez Ki kéne javítania a playárúház szerkesztőinek😡😡😠
Azt akarom mondani: ez a játék nagyszerű volt...de kérem, tegye stabilabbá... mert késik...még akkor is, ha jó készülékem van (nyolcmagos processzor) és jó internetkapcsolatom is... kérlek (kellő tisztelettel) oszd szét a szervereket régiók szerint
Szeretem a játékot a számítógépemen, de a mobil verzió egyszerűen nem működik. Fél órát vártam, amíg a játék betölt egy csatát, de aztán feladtam és töröltem a játékot. Kérjük, javítsa ki... Tudom, mennyire próbálkozik ezzel, és kérem, fogadja el ezt az alábbi üzenetet. PS ha lehet, tudtok segíteni egy srácnak azzal, hogy küldök néhány kristályt...most eléggé keveselltem őket, és nagyon szeretnék egy drónt, és küldhetnél egy kitűzőt is, amiben (HI). folyamatosan adj hozzá frissítéseket a játékhoz.👍
Tanki Online - PvP tank shooter Arkády pdq
Sokat játszottam ezzel a játékkal, és azóta tértem vissza a mobilon. Az egyetlen panaszom a betöltési időkre vonatkozik. Úgy tűnik, örökké tart, amíg a játék betöltődik, és tudom, hogy nem az én telefonom, mert más játékban nincs ilyen probléma.
Rendben, néhány éve játszottam PC-n, és amikor meghallottam, hogy mobilon is megjelent, nagyon izgatott voltam. Aztán végre kijött és letöltöttem. Azonban egyszerűbbé kell tennie az irányítást, és a játék 5 másodpercenként késik. Nagyra értékelné, ha kijavítaná és megkönnyítené a vezérlőket, esetleg offline módba helyezné a vezérlést, és természetesen javíthatja a késleltetést. Különben jó játék. Az offline mód botokkal a gyakorlásra lenne a legjobb, ezért adja hozzá.
Pls optimalizálás Xiaomi Redmi 7a mobil
Annyira szent játék volt, hogy nem engedte, hogy csak mi, bűnösök játsszunk
Egyszerűen irányíthatatlan telefonon de gépen a kedvenc játékom
Elegem van ebből a játékból és szolgáltatásból, ezért sokan jelentettek egy problémát, hogy amikor elindítod a játékot, azt írja ki, hogy új frissítés érhető el, és amikor elmegyek a Play Áruházba, nincs frissítés, a fejlesztők annyira elvesztek, hogy annyi nap telt el csak nem akarom javítani nagyon rossz tapasztalat 1 csillag az biztos
Van ez a bosszantó hiba, ahol néha a tankom megjelenése után elpusztul, és elveszítek egy gyilkosságot, ami sokszor a meccsembe került. Ez önmagában rossz lenne, de utána nem tudok kárt okozni az ellenfeleimben, miközben ők még engem. És hogy még rosszabb legyen, ez nekem csak egyszer fordult elő kék holdon. De most minden csatában legalább háromszor megtörténik. És ahogy korábban mondtam, ez olykor nekem vagy a csapatomnak az volt a költsége, hogy megnyerjük a meccset.
😇🔥🖤
Nem ez a LEGJOBB port a pc-játékokhoz mobilra, de biztosan nem rossz, a grafika stabil marad, a mozgás néha szaggatott és kiszámíthatatlan, néha pedig a telefonnal kell harcolni az irányításért. Az alapjáték azonban csodálatos, és azt javaslom, hogy próbálja ki többet a PC-s verziót.
Pay2win tudjátok)))) 3-4 evvel sokkal jobb volt. Mióta nincs Semion azóta pay2win:)))) Gratula.
Köszönöm a tippeket fejlesztőknek, jó móka volt, hogy sok év után újra játszhattam a játékkal, de sajnos már nem ugyanaz az érzés, a vezérlők nehézek, és sok hiba volt, amit mindenképpen javítani kell. el kellett távolítani, de imádom, hogy a fejlesztők érzékenyek, csak így tovább! Legyen az 5 csillag, nem sok, de megérdemelted:> szép napot
Mindig betöltődik, nem is tudok játszani, mert mindig töltődik!
Korábbi tapasztalataim szerint ez a játék nagyon jó. Az utóbbi időben azonban olyan problémám volt, hogy amikor megnyitom az alkalmazást a telefonomon, hosszú ideig azt írja ki, hogy "szerver karbantartás alatt". Már egy hete próbálkoztam, és ugyanaz az üzenet jelenik meg a képernyőn. Kérlek javítsd ki!!!Valóban megtehető egy jobb felhasználói felület a csatában, vagy megadhatja a lehetőséget a gombok áthelyezésére és átméretezésére. A jelenlegi elrendezés kissé döcögős, és gyakorlatilag lehetetlenné teszi a megbízható mozgást, célzást és lövöldözést, így akár csak mesterlövészetre, akár objektív futásra korlátozódik.
Például a legutóbbi frissítésben néhány változtatást eszközöl a konténerek jutalmazásában. Ezzel csökkentenie kell a konténerek árát a boltban.
Végre megjelent a tanking mobil, és tudok játszani telefonon és pc-n, de 4 csillagot adtam rá, mert a vezérlés még elég nehézkes, de megszoktam őket, és azt is szeretném tudni, hogy játszunk-e pc játékosok ellen, mert Néha nem tudok ölni a vezérlőkkel, és ami még rosszabb, a pc-vel szemben. Így ez a játék nagyszerű. De tudtok-e hozzáadni egy speciális szakaszt, ahol leveleket írhatunk barátainknak, mint a számítógépen. ÉS adj hozzá egy PRO PASS-t! Köszönöm.
Botworld Adventure Rol ijro etiladigan uamn
nagyon jo játék volt de alap(stock) Master Coporal fegyverekell nem lehet menni semmire hogy 550-650 egy ágyú de, akkor ba kellene legalább 800 gyémánt hogy lehessen valamire vinnni (800 gyémántal is max M0-3-ig lehet jutni)
A legjobb játék, amit valaha játszottam! 7 éves korom óta játszom vele. De a mobil verzió kudarc! Több ezer dollárt elköltöttem, és nincs kompenzáció a hibákért és a kristályhibákért! A tulajdonosokat nem érdekli a pénzed, csak ők akarják. Hol vannak a profi csaták mobilon? Nem tréfálhatok barátokkal! Miért olyan drága a cucc? Kérem frissítsen!
Jó játék de sok a faszság. Pl az hogy 5 percenként lehet a tankot javítani meg a tankok kűlőnleges képességekkel rendelkeznek. Inkább tettek volna bele 1 vontatókábelt hogyha felborul a csapatunk fel birjuk beállítani.
Imadom😍
rohadt jo csak picit fura az iranyitas
Régóta játszom a játékkal a játék "pc" verzióján.Nem igazán szeretem, merre tart a játék. A festékek most semmi célt nem szolgálnak, a chipek vagy minek hívják nem szeretik őket...Dronok? Igazán? Miért nem tudtad úgy megtartani a játékot, ahogy volt? Mindazonáltal az új tornyok jó módja annak, hogy frissen tartsuk a játékot. Javítsa a vezérlőket a mobil verzióhoz, vagy tegye a mobilfelhasználókat és a böngésző felhasználókat külön szervereken való játékra. Ezt leszámítva nagyon jó a játék!
Szeretnék jelentkezni, de nem engedi. Csak bejelentkezni engedne, kérem javítsa ki.
Az 5-ből 5 csillagot adok neked, mert 2 napon belül láttad a visszajátszásomat, majd feltetted a frissítési lehetőséget a palystore-ba. Nagyon hálás vagyok neked, ez a játék a kedvenc tankjátékom 4 éve. A legjobbakat kívánom mindenkinek.
Balázs meg magad
Kérjük, javítsa ki az ipad, mobil hibát, amelyet nem tud frissíteni, ha nem teszi meg, csak engedje meg, hogy lejátsszam a régebbi verziót
Régebben 2012-ben játszottam ezzel a játékkal, akkor nagyszerű volt... de most már túl bonyolult egy mobilalkalmazáshoz... túl sok minden történik az új repülő hajótestekkel, drónokkal és ilyesmivel... ez nem hosszabb a képességeidről, csak arról szól, hogy vevő vagy-e vagy sem... most nem elégedett ezzel a játékkal!
Szia Tanki csapat, javítsd ki a hibát
Nem tudom frissíteni a sajátomat.. Nem található a Play Áruházban
A játék nm rosz csak vannak hackerek benne es goldboxokat easybe felveszik a társak trolkodnak felboritanak stb és én még csak tromboz 3 vagyok és bedobb legendarikhoz ez nagyon kaka ugyhogy ha ezek kilennenek javitva a jatek perfect
Tanki Online - PvP tank shooter Árkádjátékok zubq