Post by rgadterrienocon on Feb 23, 2022 10:07:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť hackovanie drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Super no v 8 leveli mi to sekne a vypne hru. Skusal som vsetko no nepomaha. Spravte ss tym nieco.
Bol som ohľaduplný k hviezdam, ktoré som dal, pokiaľ sa to nezlepší. Táto hra je dokonalým neobmedzeným p2w zážitkom, existuje VIP systém, ktorý musíte získať, pri nákupe diamantov za peniaze, čím vyššie ste, tým ľahšie získate viac vecí čo je na hovno, zvýšil som si VIP a utrácal som za to peniaze, nikdy som toľko neminul na mobilný telefón, dosiahol som VIP6, ale aj tak je to stále také obmedzené vzhľadom na to, čo platím, hral som Pred 3 alebo 4 rokmi som stále trpel. Je to najhoršie.
Hral som túto hru v roku 2016 a zastavil som sa v roku 2019, ale keď som sa pokúsil prihlásiť na svoj viazaný účet, zobrazí sa správa Žiadny účet nie je viazaný na váš účet na Facebooku Tvrdo som na tomto účte pracoval, ale teraz je preč? Ak ste v tejto hre nováčikom, odporúčam vám ju nesťahovať, pretože 1: Vývojári hry chcú len vaše peniaze 2: Ak stratíte účet, bude im to jedno 3: Hra má potenciál, ale so Sucky vývojármi.
Mali ste toľko spomienok na túto hru, odporúčam, pretože môžete hrať nepretržite s rôznymi udalosťami aktívnymi väčšinu času.
Sky Raptor: Space Shooter Spillehall vyoo
Najväčšia kravina sveta!
Hra sa mi nepacila ale grafika super
tak ťažké s top mestami
Pecková
Nemôžem získať staré herné údaje na svojom účte, prečo? Túto hru hrám od roku 2015😓
Celkom táto hra je dobrá a vhodná pre deti, ak sa vám táto hra zdá ako odpad, mám pocit, že telefón je svinstvo, všetky hry majú slabiny, všetko nie je dokonalé
Túto hru hrám už takmer 5 rokov, ale jednu vec, ktorú som si všimol, je, že môj postup je veľmi pomalý, hrám túto hru denne a potom som zistil, že sa v tejto hre zdokonaľujem a zlepšujem sa hrdinovia musíte minúť veľa peňazí. Prosím, urobte to férovo pre všetkých, postup je veľmi pomalý, ak tejto hre nedáte žiadne peniaze
Dobra hra len stale to ma nedostatky
Veľmi 😎 skvelá hra a príjemná hrateľnosť, je tu toľko zábavy.
Ospravedlňte ma, nemôžem použiť platbu v tejto hre môžete tento problém okamžite vyriešiť Prajem si, aby som mohol zaplatiť platbu hneď teraz, pomôžte mi prosím !!!!!
Hra je trochu frustrujúca. Pretože regenerácia výdrže je pomalá.
Fakt pecka od začiatku hry odporúčam priplatiť na nové servery peniaze sa vám potom vrátia formou arény
je to skvelá hra...má magické pozadie, úžasných hrdinov a náročné....jedna vec, ktorú je pre mňa naozaj ťažké mať, sú drahokamy/diamanty, pretože neexistujú žiadne také zdroje, ktoré by som mohol získať okrem úloh a udalostí takže radím, ak môžete niečo, čo môže byť dodatočným zdrojom drahokamov/diamantov....5 HVIEZDIEK PRE VÁS CHLAPCI.. DOBRÁ PRÁCA🐦
Nie.....
Bohuzial p2w, kedysi super teraz stale horsie a horsie
Najlepšia aplikácia na svete
Milujem túto hru, pokračujte v dobrej práci chlapci!
Absolútne milujem Magic Rush Hru hrám 3 roky, má veľa hrdinov na zbieranie Upgrade, Awaken, Lvl Up, Max Stars atď.Je to veľmi uspokojujúce, keď prebúdzate hrdinu, cítite sa silne a je tu veľa VIP 0 (ktorí neutratili peniaze), ktorí sú v hre lepší ako ja, stiahnite si ju a bavte sa!
Je to dobré, ale chce to niečo.. Niečo nové a čerstvé..aktualizácia alebo magic rush 2..fakt neviem
Magic Rush: Heroes Igranje uloga sew
0 bodov. Museli do toho vrazit mrde penazi lebo vizualne to je fajn. No byt z riot games tak ich zalujem. Hrateľnosť slabota
Magic Rush: Heroes Lakon Peranan nwil
Je to naozaj nudné, aj keď som uviaznutý na lvl 84 alebo 85. Myslím, že RPG je dosť ťažké a grafický dizajn je stále slabý. Na rozdiel od MLA (samozrejme Moontonova spoločnosť) je postavená inak ako toto.
Po aktualizácii tejto hry sa stáva viac škody, prečo sa vždy vrátiť na nový server a najprv sa musím prihlásiť, ale už som sa prihlásil do účtu pred touto odpadkovou hrou a chyba stále nebola opravená žiadne tlačidlo späť po zametaní položky👎👎👎
Svetlo
Po
Magic Rush: Heroes Rollimängud yxru
Neschopnosť odhlásiť sa z obsahu pvp (a vojny v kráľovstve sú masívne nevyvážené v prospech útočníkov) je otravná a robí z hry fuška. Po vytvorení účtu tiež neexistuje spôsob, ako ho odstrániť.
Asi najlepsie, co som tu teraz hral...
Áno, hra je zadarmo. Ale ako hra f2p sa o tých VIP hráčov vždy popálite. Ako čas plynie, aktualizácie hry sa zameriavajú iba na míňanie peňazí. Vývojári myslia len na peniaze. Táto hra sa stala na hovno!
Hayysstt..Táto hra je slabá